donderdag 20 juni 2019

19 en 20 juni. Naar huis.

Gisteren (woensdag 19 juni ) was het schoonmaakdag. Daar waren we de hele morgen zoet mee. In de loop van de middag brak er noodweer los. Een enorme donderbui die gelukkig  geen schade veroorzaakte. Dan ben je blij dat je niet in een tentje zit/ligt. 's Avonds hebben we een bezoekje gebracht aan Mac Donalds. Ook wel eens lekker voor een keer.
Vanmorgen (20/6) de Fendt reisklaar gemaakt. Om 8.30 uur vertrokken we vanuit Westerstede Het was druk op de weg. Veel vrachtwagens maar eigenlijk ging het prima. Kwart voor elf waren we op de Hemrik waar de caravanstalling is. Daar alles wat mee moest overgeladen in de auto en toen op naar de Eewal waar we werden opgewacht door vrienden (Cees en Jeanet) die een tijdje in ons huis hebben gewoond. Toen de Subaru leeggehaald en daarmee was deze vakantie weer geschiedenis.
We zijn 47 dagen op pad geweest en hebben 15 campings bezocht. In totaal plm 4350 km gereden. We hebben de kachel aan gehad vooral de eerste weken maar ook over de 30 graden meegemaakt. Ik heb niet bijgehouden hoeveel kerken we van binnen hebben gezien maar het waren er veel.
De laatste afwas (Volgens Ankie ook de eerste).

Klaar voor de terugreis naar Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

19 en 20 juni. Naar huis.

Gisteren (woensdag 19 juni ) was het schoonmaakdag. Daar waren we de hele morgen zoet mee. In de loop van de middag brak er noodweer los. Ee...