dinsdag 18 juni 2019

17 en 18 juni. Naar Westerstede.

Gisteren (17/6) hebben we zoals aangekondigd de hele dag niets anders gedaan dan luieren en lezen in het zonnetje. 's Avonds de luifel er voor weg gehaald en de boel reisklaar gemaakt.
Vanmorgen tegen 8 uur vertrokken we van deze toch leuke camping die geleid wordt Manuel. Hij moet alles doen en heeft het dus erg druk. We hebben er met veel plezier gestaan.
Via de A2 bij Peine naar Hannover en toen noordwaarts via de A7 en A27 naar Bremen. Op de A27 hebben we plm 20 minuten Stau gehad. Eigenlijk onnodig als iedereen op tijd gaat ritsen. We moesten van 3 banen naar 2. Maar als dan de linkerbaan steeds weer opnieuw auto's 'aanleverd' die steeds weer mogen invoegen dan schiet het niet op. Om 11.30 uur arriveerden we bij de camping in Westerstede die sinds 2 maanden gepacht wordt door een echtpaar. De gemeenteambtenaar van vroeger is dus niet meer hier te vinden. Na het installeren zijn we op de fiets het stadje ingegaan. Het was wel een saaie boel. Op het plein voor de kerk was men aan het oefenen voor een openluchtspel. Wij hebben maar een bier genomen.

Ons plekje op de camping in Westerstede.

Op het terras van het Stadshaus.

IJsje in de Langestrasse.

Mooiste uurtje voor de caravan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

19 en 20 juni. Naar huis.

Gisteren (woensdag 19 juni ) was het schoonmaakdag. Daar waren we de hele morgen zoet mee. In de loop van de middag brak er noodweer los. Ee...