maandag 27 mei 2019

27 mei. Van Warschau naar Poznan.

Om 9.30 uur vanmorgen vertrokken we van camping Wok voor de reis naar Poznan. een afstand van 325 km. Het eerste half uur ging de reis door Warschau. Alles 4 baans maar wel weer die onnozele stoplichten. Overigens de Polen 'binne wel skerpe rieders'! Ze vliegen je aan alle kanten voorbij. Op onze tocht door Warschau hebben we 3 kop-staart botsingen gezien. Eenmaal de stad uit verliep de reis voorspoedig. Om 14 uur arriveerden we op camping Malta in Poznan. De camping is momenteel vol vanwege een Duitse camperclub die morgen weer vertrekt. Ze zullen wel zeggen: Wir sind fast da!
Vanmiddag werd in Leeuwarden het 1e ex. van de door mij namens het HCL geschreven brochure over de Stadhouderlijke Grafruimte in de Grote Kerk overhandigd door burgemeester Crone aan de kamerheer van de koning dhr. Geert Jan Douma. Hier kon ik dus jammergenoeg niet bij aanwezig zijn. Rob Tigchelaar van de Grote Kerk stuurde mij een foto van dit gebeuren.

Onze plek in Poznan


Van links naar rechts de heren Douma, burgemeester Crone, CdK Brok en kerkrentmeester Veltman


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

19 en 20 juni. Naar huis.

Gisteren (woensdag 19 juni ) was het schoonmaakdag. Daar waren we de hele morgen zoet mee. In de loop van de middag brak er noodweer los. Ee...